Slatko finale prve radionice kratke priče

Petak, 25.01.2019
Large__mg_6858

U utorak 22. siječnja navečer u klubu Booksa održalo se javno čitanje priča polaznica i polaznika Radionice kreativnog pisanja kratke priče koju je u sklopu projekta Koja je tvoja priča? od sredine listopada do početka siječnja vodio Zoran Ferić.

Svoje nam je priče pročitalo njih osmero: Abdulah Bećirević, Ksenija Burcar Zlatar, Maja Dubljević, Niko Jakir, Željka Kontent, Mira Vučko, Branka Trbović i Štefica Zmijanjac. Od više lirski obojanih, preko refleksivnih i intimističkih pa do humorističkih i pirandelovskih, sve priče koje smo čuli bile su zaokružene, s jakim osobnim pečatom i vrlo dojmljive.

Jako nam je drago da su se polaznice i polaznici na ovom čitanju osjećali ugodno i opušteno i da im je cijelo iskustvo vrijedno i korisno. Iako je, kako su rekli, Zoran Ferić bio „blag, dobar i susretljiv", puno su naučili i njegove savjete i kritike doživjeli su kao povratne informacije dobronamjernog poznanika. Također nam je drago što se dio polaznica uključio i u ostale aktivnosti projekta Koja je tvoja priča? pa je sigurno kako ćemo se nastaviti družiti i dalje.

Ako niste bili na ovom događanju priče koje su pročitane uskoro ćete moći pročitati na portalu booksa.hr. Dotad, pročitajte članak Tine Barbarić objavljenom na Tportalu, a u kojem je mlada novinarka odlično popratila javno čitanje priča i „ulovila duh" cijele radionice.

p.s. Štefice, hvala na izvrsnoj torti!

foto: Matej Grgić, tportal

POVRATAK NA VRH STRANICE