Svi za knjigu, knjiga za svakoga!

Srijeda, 06.06.2018 u 16:00
Large_noc_knjige_2018_024

I ovoga se puta sakupilo puno dobrih knjiga, a ponajviše proze, domaće i strane. Dakle, idealno za ljeto, plažu, balkon, park, autobus, zidić, fijaker, trajekt… Dođite nam u srijedu, 6.6. od 16.00 do 21.30 sati i za 10 kuna predložene donacije odaberite knjigu i nosite je doma! Oni koji se i učlane u klub Booksa (članarina iznosi 10 kn i traje godinu dana)  dobit će na poklon knjigu 8 metara knjiga u kojoj poznata književna imena opisuju kako su nastale i na što nalikuju njihove biblioteke.

Sada se već proširio glas po gradu da primamo donacije knjiga (sve osim enciklopedija, časopisa i priručnika/udžbenika) pa ne prođe tjedan, a da u Booksu ne stigne kutija ili torba s knjigama. Izbor je uvijek šarolik, ima knjiga svih žanrova, na hrvatskom i stranim jezicima, stručnih i hobističkih, proznih i poetskih, onih baš jako starih kao i onih recentno objavljenih. Nije rijetka pojava i da naslove koji završe na našim policama odavno ne možete naći u knjižarama, a nekih jako rijetko ima i u antikvarijatima.

Svi vi koji imate višak knjiga, slobodno ga donesite u Booksu. Molimo vas, javite nam se na booksa[@]booksa.hr ili na 01/ 4616 124 pa se možemo dogovoriti sve što treba.

A svi vi koji volite knjige, volite ih čitati, sakupljati, poklanjati, dijeliti – dobro nam došli!

POVRATAK NA VRH STRANICE