Svi za knjigu, knjiga za svakoga!

Petak, 11.10.2019 u 16:00
Large_szkkzs

U našem podrumu nema više mjesta ni za iglu i to onu najtanju, jedva vidljivu. A mjesta nema jer su posvuda kutije i vreće s knjigama koje su nam donirane ovo ljeto. Prikupljeno je stvarno jako puno naslova, najviše je beletristike, ali ima tu i knjiga za djecu, knjiga na njemačkom i engleskom (također uglavnom beletristika), klasika i hitova, poezije, knjiga iz područja umjetnosti…

Sve te knjige bit će vam dostupne za vrijeme ove akcije (petak, 11.10. od 16.00 do 21.00 sat) uz predloženu donaciju od deset kuna po knjizi.

Ovu akciju mogli bismo nazvati spašen – strpljen – udomljen. Svi vi koji ste nam donirali knjige sretni ste da su spašene, odnosno nisu bačene u kontejner. Naše strpljive volonterke i volonteri jako nam puno pomažu, sortiraju knjige, uz nas su i za vrijeme akcije i sigurno je kako "Svi za knjigu, knjiga za svakoga!" ne bismo mogli provesti da nije njihovih vrijednih ruku. A svi vi koji ćete doći na akciju „udomit" ćete knjige do kojih je teško doći u knjižarama, ponekad čak i u antikvarijatima. Bingo, jupi, hura!

Ako volite knjige, navratite, izbor je stvarno šarolik, isplati se, pogotovo zato što nam je ovo zadnja "Svi za knjigu, knjiga za svakoga!" akcija ove godine.

Dobro nam došli/e!

POVRATAK NA VRH STRANICE