Svi za knjigu, knjiga za svakoga!

Petak, 06.03.2020 u 16:00
Large_img_20191011_161023

Još malo i počet će proljeće, predavanja u novom semestru već su počela, zalaufala su se i razna događanja u Booksi i fali još samo da se dogodi i prva ovogodišnja akcija Svi za knjigu, knjiga za svakoga! i onda smo odradili sve početke, barem na neko vrijeme!

I nakon zadnje akcije koncem prošle godine nastavili ste nam donirati knjige i nakupio ih se lijep broj. Štivo je vrlo raznoliko, ima puno beletristike, poezija ne zaostaje, a tu je i pozamašna količina knjiga na engleskom, njemačkom i francuskom. Dodajmo još i knjige za djecu, kuharice, publicistiku, knjige iz područja teorije i povijesti književnosti i povijesti umjetnosti…

Sve te knjige bit će vam dostupne za vrijeme ove akcije (petak, 6.3. od 16.00 do 21.00 sat) uz predloženu donaciju od 10 kuna po knjizi.

Svi za knjigu, knjiga za svakoga! svima je na korist i to nas jako veseli. Naime, svi vi koji ste nam donirali knjige sretni ste da su spašene, odnosno nisu bačene u kontejner. Posebna vrijednost ovog događanja su naše volonterke i volonteri koji nam jako puno pomažu, sortiraju knjige, uz nas su i za vrijeme akcije i sigurno je kako je ne bismo mogli provesti da nije njihovih vrijednih ruku. A svi vi koji ćete doći na akciju domoći ćete se knjiga koje volite, trebaju vam, ili vas zanimaju, a nerijetko ih je teško naći čak i u antikvarijatima.

Stoga, ako volite knjige, navratite, izbor je stvarno bogat i šarolik.

Dobro nam došli/e!

POVRATAK NA VRH STRANICE