Svi za knjigu, knjiga za svakoga!

Četvrtak, 08.10.2020 u 12:00
Large_dscf2220

Uskoro ćemo iz tople fotelje piti čaj i grickati štrudlu od jabuke, i možda će vam zurenje kroz prozor i gledanje lišća brzo dosaditi, pa se za svaki slučaj dođite opskrbiti knjigama na akciji Svi za knjigu, knjiga za svakoga! Ima tu najviše beletristike, hitova i klasika, pa i poezije, knjiga za djecu i stručnih knjiga. Najviše na hrvatskom, dosta na engleskom, a nađe se i još pokoji jezik.

Sve te knjige bit će vam dostupne za vrijeme akcije (u četvrtak, 8.10., od 12 do 20 sati) uz predloženu donaciju od deset kuna po knjizi.

Svi za knjigu, knjiga za svakoga! svima je korisna - i vama koji više nemate mjesta za knjige u stanu, i vama koji svoje biblioteke još prikupljate, i knjigama koje pronađu novog udomitelja umjesto da završe u kontejneru. Najviše se tijekom akcije uznoje vrijedni volonteri koji nam uvijek hitro pomognu knjige sortirati, raznositi po klubu, slagati ih i paziti da se nijedna ne nađe na krivoj strani korica.

Navratite do parka ispred Bookse i bacite oko na štivo koje se nudi, garant ćete naći nešto (ili podosta!) za sebe, rodbinu, prijatelje, susjede!

*** U slučaju lošeg vremena selimo u klub i zbog epidemioloških mjera primamo ograničen broj ljudi! *** 


Foto: Kyril Rubenstein

POVRATAK NA VRH STRANICE