11.11.2015
Large_img_8657


Prodajete li knjige?
Ne, ne prodajemo knjige. Otkad smo u travnju 2011. godine zatvorili knjižaru, više se ni na koji način ne bavimo prodajom knjiga.

Mogu li održati promociju/tribinu/putopisno predavanje/koncert u Booksi?
Možda da, možda ne. Naime, raspored nam se puni svjetlosnom brzinom pa prvo treba vidjeti imamo li slobodnih termina. Drugo što moramo vidjeti jest uklapa li se to što želiš u ono što Booksa radi i čime se bavi. Kad se radi o našem glazbenom programu zvanom Škrabica, mogu se javiti svi koji stvaraju autorsku glazbu, jer na Škrabi nema obrada, te svi koji su tu glazbu spremni izvesti u potpuno akustičnom izdanju jer na Škrabi nema ni struje. Ako pak u Booksi želiš ispričati svoju putopisnu priču, također, javi se pa ćemo vidjeti. Ako imaš neku šestu ideju, šibni nam mail na booksa[at]booksa.hr i potrudit ćemo se da ti što prije odgovorimo.

Zašto ne radite ponedjeljkom?
Zato jer nam je nužno imati jedan dan u tjednu kada možemo temeljitije očistiti prostor, odraditi sve što treba u skladištu i s administracijom te odraditi sve sastanke među sobom, sa suradnicima, sadašnjim i budućim partnerima i svima ostalima.

Mogu li doći na neki program u Booksi iako nisam član/ica?
Možeš, svi programi u Booksi su otvoreni za javnost i besplatni. Za 'običan' posjet događanju nije neophodno da si učlanjen/a. Ako odlučiš nastaviti dolaziti, ili ako hoćeš koristiti usluge kluba, bit će nužno da se učlaniš.

Prima li Booksa donacije knjiga?
Primamo, dapače! Ako imaš viška knjiga s kojim ne znaš što bi, mi ćemo ga udomiti. Za svaki slučaj, nazovi nas na 01/ 4616 124 ili nam piši na booksa[at]booksa.hr pa ćemo dogovoriti detalje.

Tko vas financira?
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Ured za kulturu, obrazovanje i sport Grada Zagreba, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Zaklada Kultura nova, program Kreativna Europa, a dio prihoda ostvarujemo iz vlastitih izvora.

foto: Petra Dinjaški

POVRATAK NA VRH STRANICE