Trans Talks

Četvrtak, 06.04.2017 u 19:00
Large_facebook_cover

Kako je to biti transrodna osoba i živjeti u Hrvatskoj? Kakva su iskustva trans osoba s autanjem i tranzicijom? Kako stojimo s partnerskim odnosima, društvenim životom, prijateljstvima? Na kakve poteškoće, diskriminaciju ili pozitivne reakcije nailazimo na poslu, u školi, na fakultetu, na ulici?

Svoja će iskustva na ovom 'Trans Talksu' s nama najprije podijeliti Aaron Karapetrov, Asmira Topal i Noah Pintarić, a onda je uz moderaciju Matee Popov prostor otvoren svima koji_e žele nešto pitati i/ili ispričati svoju priču vezanu uz trans identitete.

Dođi i kaži što te muči, s čim se suočavaš u svakodnevnom životu, što te raduje, a što rastužuje i sve ostalo što ti padne na pamet, a možeš i samo slušati iskustva drugih.

//'Trans Talks' u organizaciji Trans Aida zamišljen je kao ciklus radionica i panela na kojima će se razgovarati o trans, inter i rodno varijantnoj (TIRV) tematici.//

Radionica se održava u sklopu provedbe projekta "Poštuj ljudska prava – gradi uključivo društvo" kojeg provode Lezbijska organizacija Rijeka "LORI", Zagreb Pride i Trans Aid, a financira se iz EU programa IPA 2012 Building Capacities of CSOs for Ensuring Effective Implementation of the EU Standards in the Enforcement of Human Rights. Projekt sufinancira vladin Ured za udruge.
 

POVRATAK NA VRH STRANICE