Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Bablje ljeto u Booksi!

Large 1
Ponedjeljak
07.09.2020.


Usprkos nepovoljnoj situaciji u kojoj smo se svi zatekli, Booksa je na Booksi u parku u lipnju i srpnju ugostila preko 40 događanja. Iznimno uspješnih nekoliko tjedana bilo je ispunjeno književnošću, glazbom, filmskim projekcijama, čitateljskim klubovima i druženjem u sjeni breza i omorika, u hladu Martićeve ulice.

S rekordnom posjećenošću, svakodnevnim programima i brojnim sudionicima, mjesec dana umjesto uobičajenih tjedan pokazalo se kao pun pogodak, a zagrebačkoj je publici očigledno nedostajalo druženja na otvorenom. Za sve koji se nisu mogli uživo priključiti – programi su snimljeni i dostupni za gledanje!

Booksa u parku je završila, ali druženja se nastavljaju u rujnu i listopadu! Kao i ljetos na Booksi u parku, i bablje ljeto u Booksi bogato je književnim, filmskim, glazbenim i edukativnim programima, i što je najvažnije – lijepim kvartovskim druženjem!

2

Raspored za tjedan pred nama slijedi!

Događanja počinju u utorak 8. rujna u 18h Raspričavanjem – zajedničkim pričanjem priča, koje vodi Ivana Bodrožić. Istoga dana u 19.30h održat će se otvorenje izložbe digitalne i digitalizirane umjetnosti #pivilion_dot_net umjetničke organizacije Format C.

U četvrtak 10. rujna u 20h održat će se filmska večer Okolišnog filmskog festivala s projekcijom filma Ovo mijenja sve, epskim pokušajem da se redefiniraju izazovi koje su nam donijele klimatske promjene.

U nedjelju 13. rujna u 17h održat će se još jedna Šetnja iza ugla na temu Šest kratkih priča o gradu, a vodit će je Saša Šimpraga. Drago Ibler, Branko Miljković, Dragica Crnković Očko, Mija Slavenska, Rikard i Pavao Š. neki su od protagonista ovih kratkih crtica o gradu, od kojih su neke i misterije.

U narednih mjesec dana održat će se i brojni razgovori s piscima i spisateljicama, prevoditeljima i prevoditeljicama, tribine o stripu, poeziji i čitanju, filmske projekcije, Škrabice – koncerti autorske glazbe, čitateljski klubovi, Raspričavanja i još mnogo toga!

3

Sva događanja u parku su besplatna, a sve propisane epidemiološke mjere bit će poštivane. Detaljan raspored i opis programa potražite na stranicama Kluba Booksa, a pratite i društvene mreže: Facebook Klub Booksa te Instagram @kombinat_booksa.


Foto: Marija Gašparović

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu