Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

CFRKUT vas poziva na suradnju!

Large 91
Nedjelja
15.04.2007.

Ta je rubrika na CFRKUT-u zamišljena kao virtualni prostor za komunikaciju, upoznavanje i predlaganje ideja, što bi na kraju trebalo rezultirati konkretnom suradnjom, podrškom i trajnom kulturalnom razmjenom na našim područjima. Dakle, ako ste dio nekog kolektiva, organizacije ili jednostavno kreativan i/ili angažiran pojedinac pozvani ste da se ovim putem oglasite, predložite nekome drugome suradnju ili jednostavno samo komentirate druge i njihove ideje.

CFRKUT – Centralni Forum za Razvoj Kulture, Umjetnost i Tolerancije –nešto je malo drugačijeg koncepta od ostalih foruma, i prvenstveno je namijenjen za upoznavanje i rasprave oko stvari u kojima se ljudi prepoznaju, kao što su rasprave vezane za sve vrste umjetnosti, u koje ubrajamo film i video-stvaralaštvo, likovnu umjetnost, glazbu, književnost, rasprave vezane za ljudska prava i aktivizam, te rasprave na temu informatike, neta, i tako dalje.

Forum također služi i za obavještavanje i promoviranje nadolazećih manifestacija, ili manifestacija koje su u toku, kao što su festivali, koncerti, predstave, performansi, ili nešto tome slično. Na forumu se mogu razmjenjivati fileovi i dijeliti savjeti vezani za net i informatiku općenito.

I vi također, ako ste kreativni, radite nešto vezano za glazbu, film, književnost, likovnu umjetnost, ili pak organizirate kakve demonstracije ili radionice slobodno se oglasite putem CFRKUTa.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu