Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Dani poezije u Zaječaru

Large 55
Ponedjeljak
26.02.2007.

Ako još nemate trideset godina, pišete poeziju, a sudba kleta nije htjela da do sad objavite svoju zbirku – pero u ruke! Od vas se očekuje ciklus od deset neobjavljenih pjesama poslanih na adresu Doma omladine Zaječar, Poštanski fah 57, 19000 Zaječar, Srbija, s naznakom „Za Festival“, i sve to do 1. travnja 2007.

Svoje radove potpišite sa šifrom, a rješenje šifre zapakirajte u posebnu kuvertu (dok nitko ne gleda) te je pošaljite zajedno s prijavom na istu adresu.

Festival „Dani poezije“ održat će se od 24. do 27. svibnja 2007. u Zaječaru, a pravo na sudjelovanje steći će autori čije radove izabere stručni žiri festivala. Radovi će biti objavljeni u separatu Balkanskog književnog glasnika, dok će pjesme pobjednika Festivala dobiti samostalnu zbirku.

Uvjeravaju nas da narječje, dijalekt i državljanstvo nisu bitni, nego je bitno da se mi razumijemo! I još jedna napomena: rukopisi se ne vraćaju.

Sve dodatne informacije mogu se zatražiti na broj telefona +381 19 - 432 – 022.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu