Page arrow

Dortina radionica poezije 2020.

Large address book 2246432 1280
Utorak
18.02.2020.

Kraj zime i dolazak proljeća pravo je vrijeme za poeziju, što znači da je i pravo vrijeme za dugoočekivanu Dortinu radionicu!

Ako i poznajete više Dorti, što smo sigurni da je teško, samo je jedna Dorta Jagić, i baš ona je mentorica ove radionice pisanja poezije.

Radionica traje 10 tjedana, započet će sredinom ožujka i trajati do konca svibnja. Sastanci u sklopu radionice održavat će se jednom tjedno, ponedjeljkom od 17 do 19 sati, a u međuvremenu se pišu zadaće koje zada voditeljica.

Osim što je vanserijska pjesnikinja, Dorta je i odlična pedagoginja i uvjerili smo se više puta kako iz ljudi može "izvući" ono što ni one/i sami ne znaju da imaju. Na linku pročitajte radove s prethodnih radionica!

Za prijavu na radionicu potrebno je poslati kratku biografiju (samo osnovne informacije) i tri pjesme, nevažno jesu li negdje objavljene ili ne.

Rok za prijave je nedjelja, 1.3. do 23.59h, a prijave se šalju na adresu booksa[at]booksa.hr s naznakom "Prijava na radionicu poezije".

S obzirom da je broj mjesta na radionici ograničen na najviše 10 osoba, a prijava uvijek bude više, Dorta će na temelju materijala koje ćete poslati zaključiti kome bi radionica mogla biti od najveće koristi.

Ako imate bilo kakvih pitanja, pošaljite ih na booksa[at]booksa.hr ili nas nazovite na 01/ 4616 124.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu