Page arrow
Web banner 3Banner mobile 3

Od Travnog do zvijezda

Large 20
Subota
30.12.2006.

Čini se da smo u 2007. ušli jednako kao što smo i izašli iz 2006., u horoskopskom znaku blogera.Večernjakov nagradni natječaj za kratku priču završio je uspješno za još jednu pripadnicu blogosfere – blogoliku luciju s devet slova (lucija9.blog.hr).

Nama koji pomno pratimo događanja na horoskopskoj sceni, a i vama koji pratite nas, jasno je da se radi o još jednoj sljedbenici naše i Ferićeve male Radionice kreativnog pisanja proze, Svjetlani Lugar.

Osvajanjem ove nagrade Svjetlana se pridružila društvu ostalih blogera koje je Večernjak dosad nagrađivao, a oni su redom Dario Rukavina, Igor Kokoruš, Andrija Škare, Goran Bogunović, Darko Macan i Mario Brkljačić.

Izgleda da aktivnu Svjetlanu angažman oko Udruge „Travno moj kvart“ i prijetnje smrću zbog pokretanja peticije za promjenu lokacije gradnje crkve nisu omeli u pisanju koje je rezultiralo ovom pobjedničkom pričom nakon koje bi mogla uslijediti i cijela zbirka. Sugeriramo naslov: Kako su mi prijetili smrću jer sam pokrenula peticiju za promjenu lokacije za gradnju crkve u parku u Travnom putem udruge 'Travno, moj kvart'.

Nagrađena priča zove se Otok i možete je pročitati ovdje.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu