Page arrow

Počinje SFeraKoRon

Large joshua baudelaire 6wgydgw4wuw unsplash
Petak
08.05.2020.


Ako je netko bio spreman na apokaliptičnost svakodnevnice, onda su to geekovi. Kažemo to s najvećom dragošću, a oni nas neće ni živcirati stvaranjem redova pred tržnicama i lunjanjem po gradu s maskom koja im pokriva samo bradu jer sjede doma pred ekranima i iščekuju SFeraKon, prigodno ove godine preimenovan u SFeraKoRon.

Konvencija ljubitelja znanstvene fantastike i srodnih žanrova u organizaciji udruge SFera peselila se, kao i sve ostalo, online, a održava se od 8. do 10. svibnja, tijekom cijeloga dana. Pratiti je možete na Facebook kanalu, a satnicu programa, kvizova i predavanja o cosplayima, Star Treku, malim zelenim, atomskim bombama, Legolasu i mnoštvu drugih stvari za koje se mi dosadni smrtnici nećemo ni pokušati pretvarati da poznajemo, provjerite ovdje.

Sva predavanja i kvizovi će biti nakon toga dostupni na YouTube kanalu udruge SFera.

SFeraKon, onaj uživo, u Zagrebu, sačekat ćemo do listopada. Dotad, inrovertirani geekovi svijeta, ujedinite se! Svatko u svom domu! Na SFeraKoRonu!


Izvor: SFeraKon, foto: Joshua Baudelaire

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu