Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Turistički vodiči na zahtjev

Large 302
Četvrtak
26.07.2007.

Traveldk.com, stranica koju je u ožujku ove godine pokrenuo izdavač Dorling Kindersley, odnedavna nudi mogućnost personaliziranja turističkih vodiča.

Zamislite da putujete u Indiju na 2 tjedna. Dakako, svjesni ste da je u ta dva tjedna baš nećete moći obići uzduž i poprijeko pa ste izabrali 4 destinacije koje želite vidjeti.  Traveldk.com, koristeći se tehnologijom tiska na zahtjev, omogućuje vam da sami skrojite vodič po vašoj mjeri tj. da izaberete destinacije koje su vam zanimljive te će vam ga za ušljivih 15$ poslati na kućnu adresu. Zgodno, zar ne?

Personaliziranje vodiča vam omogućuje da kombinirate različite destinacije (npr. Pariz – Kuala Lumpur – Hong Kong), a jedino ograničenje je maksimalan broj stranica koji iznosi 96. Trenutno se na stranici može kombinirati sadržaj odabranih knjiga iz DK-ove Eyewitness Top 10 serije, ali iz uprave najavljuju da će se ta lista proširiti.

Po svoj primjerak personaliziranog vodiča otiđite ovdje.  

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu