Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Uskoro izlaze ukoričeni Stingovi stihovi

Large 129
Četvrtak
03.05.2007.

Britanski glazbenik Gordon Matthew Sumner svijetu poznat pod umjetničkim imenom Sting uskoro će pod okriljem izdavačke kuće Bantam Dell Publishing Group objaviti svoju drugu knjigu, zbirku pjesama po imenu Lyrics by Sting u kojoj će se naći i njegove uspješnice iz doba kad je bio frontman grupe The Police i pjesme koje je napisao tijekom svoje 23 godine duge solo karijere.

Zbirka će uključivati stihove hitova poput 'Roxanne', 'Every Breath You Take' i 'Spirits in the Material World'.

U priopćenju koje je u ponedjeljak objavio The Dial Press, časopis Stingova izdavača, Sting tvrdi: "Tijekom vremena značenje pjesme može se promijeniti. Sastavljajući zbirku, uživao sam u mogućnosti da se opet pozabavim svojim pjesmama, vremenom u kojem su nastale i da odam priznanje onima s kojima sam dijelio kreativni život."

Iako Sting objavljivanje ove knjige komentira lijepim riječima, a svaka je pjesma popraćena autorovim komentarom, možemo pretpostaviti da je objavljivanje ove knjige ipak jedna marketinška smicalica kojom The Police najavljuju svoju povratničku turneju po Americi i Europi koja započinje 27. svibnja u Vancouveru ekskluzivnim koncertom za fanove.

Ako vas je ova vjestica podsjetila na dobre, stare osamdesete, a o The Policeu ste oduvijek mislili sve najbolje, obavještavamo vas da će se nama najbliži koncert održati 19. rujna u Beču.

Okorjelim fanovima do izlaska knjige ili eventualnog izleta u Beč preporučamo Stingove memoare Broken Music objavljene 2003. godine.

 

Možda će vas zanimati
U fokusu
Homepage dizajn bez naslova  15 08.03.2021.

Praktični osmomartovski vodič za i kroz književne nagrade

Koji su sve mogući razlozi koji dovedu do tako očigledne posljedice da književnost žena nije podjednako nagrađivana i vrednovana kao muško stvaralaštvo? Još uvijek aktualan tekst Nađe Bobičić.

Piše: Nađa Bobičić

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu