Page arrow

Vrijeme je za online priču

Large annie spratt o1tndlnvjlm unsplash
Četvrtak
19.03.2020.

Širenju kulture i pisane riječi (i olakšavanju roditeljima u cjelodnevnoj izolaciji s klincima) pridružila se i Gradska i sveučilišna knjižnica u Osijeku (GISKO). Ondje su pokrenuli projekt Vrijeme je za online priču koji možete pratiti na njihovom YouTube kanalu.

Na kanalu su dostupa čitanja priča za djecu i slikovnica, primjerice Male zvijezde i Gospodina Otta i starog naslonjača Dubravke Pađen Farkaš ili Priče ispod kreveta Antoanete Klobučar. Budući da GISKO organizira i manifestaciju Tjedan Harryja Pottera, ondje ćete pronaći i upute za izradu čarobnog štapića (priznajte da nikada niste preboljeli to što se vaše pismo iz Hogwartsa zagubilo). 

Iz GISKO-a također pozivaju sve autore slikovnica i dječjih priča koji su voljni podržati projekt da, u skladu s autorskim pravima i u dogovoru s izdavačima, šalju svoje video zapise. Uz podatke koje želite da budu navedeni, možete ih slati na bsimun@gskos.hr ili gisko@gskos.hr

Još samo da đaci ne moraju na online nastavu!


Izvor: GISKO, foto: Annie Spratt

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu