Page arrow

Natječaj za mlade pjesnike Aladin Lukač

Large 1252
Petak
21.11.2008.

Na natječaj za nagradu Aladin Lukač mogu se prijaviti autori do 27 godina, a konkurirati mogu mladi pjesnici iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. 

Svima vama koji ste se poveselili da ćete svoje lirske pokušaje, koje do sad iz kojekakvih razloga niste nikome pokazali, konačno moći unovčiti slijedi razočaranje. Naime, za nagradu konkuriraju samo(!) i isključivo(!) autori čije su zbirke objavljene u protekloj, 2008. godini. Natječaj traje do 29.12.2008., odnosno do tog datuma žiri mora zaprimiti, osim prijave, tri primjerka zbirke poezije objavljene u 2008-oj godini, adresu i telefon autora.

Prijave šaljite na adresu: Dom Kulture 'Oslobođenje', Stevana Nemanje 2, 36300 Novi Pazar – Srbija, sa naznakom ZA KONKURS.

Ime pobjednika natječaja bit će objavljeno 20. siječnja 2009., a svečana dodjela nagrade predviđena je za zadnji tjedan istog mjeseca u Novom Pazaru.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu