Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Radionica o marketingu i izdavaštvu

Large 834
Utorak
22.04.2008.

Pristup radionici se ne naplaćuje, a broj polaznika ograničen je na deset. Prijave se mogu izvršiti Matiji Vukušić na e-mail green_domino@yahoo.com. Svaki prijavljeni sudionik dobit će potvrdu pristupu radionici e-mailom s obvezom dolaska. Na radionicu je potrebno ponijeti pribor za bilježenje.

O temi radionice
- što je marketing?
- marketing vs. promocija
- što je promocijski miks?
- kako napraviti plan promocije?
- izbor poruke i medija
- kako pristupiti sponzorima?
- praktični dio; izrada plana promocije za jednu od knjiga iz edicije Katapult

O voditeljici radionice:
Iva Ribarić je rođena 1977. u Rijeci. Studij ekonomije, smjer menadžment, završila je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, gdje je i upisala poslijediplomski specijalistički studij na temu marketinga. Dvije godine djeluje na Svid radiju kao voditeljica, usporedno je angažirana u B studiju za potrebe osmišljanja i snimanja reklamnih spotova te pokreće autorsku glazbenu emisiju (Demonij). 2002. godine zapošljava se u Novom listu u odjelu marketinga. Već u prvoj godini rada angažirana je na pokretanju priloga Školski Novi list u kojem je zadužena za poslove promocije i oglašavanja. U idućoj godini dodijeljeni su joj direktni klijenti i marketinške agencije čija referentna osoba ostaje do danas. Preraspodjelom posla krajem 2004. godine preuzima poslove voditelja propagande, odnosno urednika oglasnog prostora. Sudionica je brojnih stručnih seminara.

Za one koji ne znaju, Molekula je bivši IVEX, Delta 5.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu