Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Još jedan Eksperiment na Booksi u parku

Large untitled
Petak
08.10.2021.

Eksperiment je izbacio novi video, drugi po redu u novoj sezoni u kojem su  gostovali Cubiesi, elektro-pop duo kojeg čine brat i sestra Zima i JJ. U 25 minuta možete poslušati set s pjesmama s njihovog albuma Da il’ ne. Koncert se održao ispred Bookse, kao i onaj prijašnji na kojem se pojavljuje Porto Morto DJ set.



Uskoro izlaze i nove epizode Eksperimenta na još zanimljivih mjesta, a glavni cilj autorske ekipe projekta je okupiti što raznolikije autorske izvođače koji se pojavljuju na hrvatskoj, manje-više nezavisnoj sceni.

Podržite i izvođače i projekt jednim pregledom videa pa možda ekipa uđe i u još jednu sezonu, s još zanimljivijim sadržajem.

Za one koji ne znaju, Eksperiment je Youtube platforma koja snima sessione nezavisnih hrvatskih glazbenika kako bi im stvorila prijeko potreban medijski prostor. Kako ističu, još jedna od njihovih misija je snimanjem ovjekovječiti trenutak koji se događa na našoj vrlo plodnoj glazbenoj sceni, snimiti što više glazbenika neovisno o žanrovima i stilovima te na svom kanalu stvoriti malu medijateku.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu