Zadnji vlak kreće, uskočite!

Utorak, 05.11.2019
Large_2018-03-21_22.50.14

Još malo i projekt naziva Koja je tvoja priča? doći će do svog kalendarskog kraja. Nudilo se puno toga za sve one koji vole čitanje, pisanje, druženje vezano uz knjige i književnost, kao i za one koji imaju "kreativni nerv" i vole se izraziti kroz pisanu riječ.

Zato koristimo priliku da vas podsjetimo kako se, ako još niste, možete ovom projektu i zajednici koja se oko njega okupila pridružiti na još tri događanja koja će se provesti do kraja ove godine. Prvo od njih je omiljeno timsko pisanje i pričanje priča naziva Raspričavanje koje vodi naša poznata spisateljica Ivana Bodrožić. Dođite u četvrtak, 14.11. u 18 sati, ne trebate se ništa pripremati niti išta donositi osim dobre volje i sklonosti druženju i pripovijedanju.

Koncem mjeseca, u srijedu, 27.11. u 18 sati imate priliku pridružiti se Čitateljskom klubu 54+ kojeg vodi Ivana Dražić, urednica našeg portala booksa.hr i na kojem će se ovoga puta razgovarati o knjizi Sušno doba suvremene slovenske spisateljice Gabrijele Babnik. Knjiga je dostupna u Knjižnicama Grada Zagreba, a ako vam nije uspjelo knjigu pronaći tamo, javite nam se, imat ćemo nešto primjeraka knjige za podijeliti.

Ako ste čitali knjigu Mogla bi se zvati Leda, možete se pridružiti i Književnom kružoku kojeg ćemo s mladim piscem Markom Gregurom imati sljedeći mjesec, a ako u vezi s time imate pitanja ili vam treba još informacija, slobodno nam se javite na kontakte navedene dolje.

Nemojte puno premišljati i dvojiti, samo dođite!

Projekt Koja je tvoja priča? sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Kulturtreger. Ako se želite uključiti u ovaj projekt namijenjen našim sugrađankama i sugrađanima od 55 godina ili starijima, slobodno nam se javite na booksa[at]booksa.hr ili na 01/ 4616 124.

POVRATAK NA VRH STRANICE