Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Natječaj za književnu nagradu 'Mato Lovrak'

Large jess bailey l3n9q27zulw unsplash

Foto: Jess Bailey, 'Unsplash'

Srijeda
09.03.2022.

Za sve one koji se bave važnim i odgovornim zadatkom - pišu romane za naše najmlađe!

Izvršni odbor Lovrakovih dana kulture raspisao je natječaj za književnu nagradu 'Mato Lovrak' koja će se dodijeliti najboljem romanu za djecu tiskanom u 2021. godini na hrvatskom jeziku u Republici Hrvatskoj ili inozemstvu. Nagradu su tijekom godina dobili Miro GavranSanja PilićPavao Pavličić i brojni drugi autori. 

Na natječaj treba poslati sedam primjeraka knjige i obrazac s kontakt podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona, e-mail adresa) na adresu: Osnovna škola Mate Lovraka, Veliki Grđevac, Trg Mate Lovraka 11, 43270 Veliki Grđevac s naznakom "za nagradu 'Mato Lovrak'". 

Natječaj je otvoren do 31. ožujka 2022. godine. Nagrada će biti dodijeljena sredinom listopada 2022. godine na završnoj svečanosti 35. Lovrakovih dana kulture, a ime dobitnice ili dobitnika bit će objavljeno na internetskoj stranici škole.

Možda će vas zanimati
Kritike
Homepage 5019102115 f74192e1b6 z 23.06.2014.

Književna scena kao takmičenje?

Umjesto kritike pojedinog djela, ovaj put Vladimir Arsenić donosi sud o recentnim regionalnim natječajima za kratku priču.

Piše: Vladimir Arsenić

Homepage 335 21.06.2010.

'Sedam' - roman u nastajanju

Na Booksi i Celeberu čitajte 'Sedam'. Pišu: Daniel Bele, Ivana Gudelj, Luka Marić, Dario Šarec, Andrija Škare, Predrag Vrabec i netko od Vas!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu