Page arrow

Zezomljani

Book zezomljani korice za tisak 203x300

Autor: Silvija Šesto

Izdavač: Semafora

Godina izdanja: 2019

Cijena: 100,00 kn

Broj stranica: 180

Uvez: tvrdi

Za djecu

Prije nego nas nazovete: knjigu možete kupiti u svim bolje opremljenim knjižarama u Hrvatskoj, ali ne i u Booksi! Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

Zemlja se nalazi na meti nekoliko civilizacija. Kadri, neprijatelji Zemlje, toliko su se već pomiješali sa Zemljanima da ih je vrlo teško otkriti. Spremni su učiniti sve samo da bi produžili svoju vrstu i zauzeli Zemlju. Sa Zemljanima se miješaju i Zoje koje hoće pomoći Zemlji te zaustaviti kraj i propast civilizacije. Djevojčica Mara, potomak Zoja, rađa se od zemaljske majke da bi što bolje obavila zadatak i ispunila plan "ZEZO”.

To i nije tako teško jer Zoje imaju sedam života. Mari je to bio početak trećeg. Pri rađanju izgubila je antenu koja joj je omogućavala vezu sa svojima. Sprijateljuje se sa Špicom. Zajednički odlaze u misiju za koju je potrebno naglo odrastanje. To djevojčici ne predstavlja problem jer polako otkriva sve svoje sposobnosti. Zaprepaštena Mara doznaje kako je Sara, svadljiva cura iz njenog razreda njena prava sestra po zojanskim roditeljima. No, otkriva kako je Špicov otac zločesti Kadar. Špic Kadar?! A njihova ljubav, prijateljstvo?! Morski i svemirski odbor Zoja se okupio u povodu spasa Zemlje. Hoće li uspjeti?! Otkrijte sami!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu