Zec: Cyber folk

Zamišljate li svoju budućnost? Maštate li o tome kako će svijet izgledati za 150 godina? Svijet spojen ogromnom mrežom optičkih vlakana...

Zec: Tražeći Martina

Kako u osam jednostavnih koraka pronaći knjigu koja vam se sakrila u stanu od pedesetak kvadrata i kako se nositi s takvim stresom?

Zec: Zašto plačeš, Michel?

Neki sam dan, uvjetovan poslom, bio pozvan na otvorenje jednog auto-salona. Moj odlazak tamo bio je ustvari modificirani Pavlovljev refleks.

Zec: Prilično gadno jutro

Jutro nakon vjenčanja, bilo vlastitog ili tuđeg, može biti prilično gadno, ali ni približno gadno kao kod Christophera Brookmyrea.

Zec: Brown sugar

Dana 27.9.2007. u 9.05 ujutro Zec je sjeo za svoj stol u kancelariji i napisao ovaj tekst. Sjetio se gospodina Browna i njegovih anđela i demona.

Zec: READy, STEADy, CooK

Neke su knjige toliko dobre da ih je moguće čitati sjedeći na rubu kade s nogama u veš-mašini. Ili je Zec jedan čudan tipi i ne treba mu vjerovati.

Zec: Bog je mrtav, živio Bog!

Kako je jedna knjiga, preciznije, roman 'Grad Božji' E.L. Doctorowa oduševila našeg kolumnista Toilet Managera i zašto, doznajte u ovom tekstu.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.