Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Natječaj za kratku priču Foruma žena Mediterana

Large 1472
Ponedjeljak
16.03.2009.

Forum žena Mediterana iz Marseillea raspisao je međunarodni natječaj za kratku priču na temu 'Ulica', izvjestila je njegova hrvatska sekcija.
Na već tradicionalni natječaj, koji se provodi svake godine od 1995., Forum žena Mediterana poziva žene iz sredozemnih zemalja koje žele pisati, a radovi im dosad nisu bili objavljivani.
Priče prijavljene na natječaj trebaju se odnositi na zadanu temu 'Ulica', a uz slobodno odabrani naslov mogu biti napisane na jeziku po izboru, uključujući i hrvatski. Duljina kratke priče treba biti 12.500 do 20.000 znakova, odnosno 7 do 11 novinskih kartica.
Radove treba poslati u četiri primjerka, do 15.04.2009., na adresu: Forum žena Mediterana , natječaj za priču, p.p. 262, 10.000 Zagreb.
Najbolji radovi izabrani na natječaju bit će objavljeni u posebnoj publikaciji.
Forum žena Mediterana iz Marseillea, utemeljen 1993., francuski je ogranak Međunarodnog foruma žena Mediterana sa sjedištem u Torinu, u Italiji. Natječaj za kratku priču je dio Euro-mediteranskog projekta, kojeg financira Fondacija Anna Lindh 'Riječ na ženski način'.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu